Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix a preluat celebrul cinematograf 'Paris' din New York

www.whats-on-netflix.com
netflix

Netflix a preluat celebrul cinematograf “Paris” din New York, fiind pentru prima dată când gigantul de streaming, care a fost acuzat că amenință experiența cinematografică, a încheiat un contract de închiriere pe termen lung a unui cinematograf.

Acordul a fost încheiat pe o durată de zece ani, arată site-ului hollywoodian Deadline.

Până acum Netflix a închiriat diverse cinematografe pentru perioade scurte de timp, pentru a se asigura că filmele sale sunt eligibile pentru premii.

Filmul “Marriage Story”, candidatul Netflix la Premiile Oscar de anul acesta, va rula la cinematograful “Paris”, deschis în 1948 la New York.

”Acum, Paris va deveni locul din New York în care Netflix va organiza evenimente speciale, proiecții și lansări”, a declarat gigantul american pe contul său de Twitter. Se împlinesc 71 deani de când Marlene Dietrich a tăiat panglica la inaugurarea unuia dintre cele mai importante cinematografe americane.

Citește și: Actriţa Catherine Deneuve, în vârstă de 76 de ani, este în convalescenţă în urma unui accident vascular cerebral

La începutul acestui an, Steven Spielberg și-a exprimat îngrijorarea cu privire la viitorul ”experienței teatrale de film” în fața concurenței din partea serviciilor de streaming, iar actrița Tilda Swinton, care a apărut în mai multe producții ale platformei de streaming, a declarat într-un interviu pentru BBC: "Sper că Netflix va construi niște cinematografe mari și frumoase în fiecare oraș din lume. Asta mi-aș dori să facă. Atunci vor demonstra că suntem cu adevărat dedicați divertismentului pe marele ecran”.

Fanii Netflix de pe Twitter au salutat decizia Netflix de a redeschide “Parisul”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.