Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix anulează un film şi o emisiune după ce Louis C.K. a fost acuzat de hărţuire sexuală

netflix

Lansarea filmului ''I Love You, Daddy'', scris şi regizat de Louis C.K., a fost anulată, a anunţat vineri distribuitorul peliculei, iar platforma online Netflix Inc a luat decizia de a renunţa la planurile sale de a realiza o emisiune cu celebrul actor de comedie american, în urma acuzaţiilor de comportament sexual inadecvat formulate împotriva acestuia, informează Reuters.

''The Orchard nu va continua procedurile de lansare a peliculei 'I Love You, Daddy''', a precizat compania de distribuţie The Orchard într-un comunicat oficial. Cotidianul The New York Times a publicat joi dezvăluirile făcute de cinci femei care l-au acuzat pe Louis C.K., un actor de comedie premiat cu Emmy, de comportament sexual inadecvat. Trei dintre ele au spus că actorul s-a masturbat în faţa lor.

Reuters nu a putut confirma din surse independente aceste acuzaţii. Netflix a precizat într-un comunicat de presă că acuzaţiile la adresa lui Louis C.K. sunt ''îngrijorătoare''. ''Atitudinea inadecvată şi neprofesionistă a lui Louis faţă de colegele de sex feminin ne-au determinat să renunţăm la producţia celei de-a doua emisiuni de stand-up, aşa cum era planificat'', se mai precizează în comunicat.

Reprezentanţii actorului nu au dorit să comenteze decizia de anulare a lansării filmului "I Love You, Daddy" şi nici anunţul făcut de reprezentanţii platformei online Netflix. Lungmetrajul "I Love You, Daddy" era programat să fie lansat în cinematografele din Statele Unite pe 17 noiembrie.

În articolul din The New York Times, agentul actorului, Lewis Kay, a precizat că Louis C.K. ''nu va răspunde niciunei întrebări'' din partea acestei publicaţii. Lewis Kay a spus joi că Louis C.K. va da publicităţii un comunicat scris în zilele următoare, conform Agerpres.

Pelicula ''I Love You, Daddy'' a fost scrisă şi regizată de C.K, care apare, de asemenea, în film în rolul tatălui unei fete de 17 ani care are o relaţie cu un cineast în vârstă de 68 de ani. Acuzaţiile împotriva lui Louis C.K. vin în contextul avalanşei de dezvăluiri referitoare la comportamente sexuale inadecvate care vizează persoane influente din industria de divertisment americană, precum producătorul Harvey Weinstein şi actorul Kevin Spacey.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.