Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix îşi extinde contractul cu Shonda Rhimes: va crea lungmetraje, jocuri şi evenimente live

netflix.com
Netflix

Netflix şi-a extins joi contractul cu Shonda Rhimes, producătoarea unor seriale TV celebre, precum "Grey's Anatomy", "Scandal" şi "Bridgerton", care va crea pentru platforma de streaming şi alte conţinuturi, inclusiv lungmetraje, jocuri şi evenimente live, informează Reuters, informează Agerpres.

Reprezentanţii Netflix au spus că acordul semnat cu Shonda Rhimes şi compania ei de producţie, Shondaland Media, va oferi platformei de streaming posibilitatea de "a produce şi de a difuza în exclusivitate, precum şi de a distribui lungmetraje, posibil şi jocuri şi conţinuturi de realitate virtuală".

"Acordul include în prezent un contract de branding şi de comercializare pentru conţinuturi dezvoltate de Shondaland Medie, cărora li se vor adăuga de acum înainte evenimente şi experienţe live", a precizat compania americană într-un comunicat.

Serialul "Bridgerton", ce prezintă o interpretare modernă a unei poveşti de dragoste de inspiraţie istorică, în stilul romanelor scrise de Jane Austen, a fost un succes uriaş pentru Netflix, iar alte trei sezoane ale acestei producţii TV au fost deja comandate de platforma americană de streaming.

Shonda Rhimes, care a creat alte seriale de succes pentru postul ABC, precum "Grey's Anatomy" şi "Scandal", a fost unul dintre primii producători importanţi de televiziune care au fost atraşi de Netflix atunci când a semnat un contract de producţie pentru platforma de streaming în anul 2017.

Contractul extins cu Netflix va include şi sprijin financiar oferit unei iniţiative care promovează diversitatea, lansată de compania Shondaland Media cu scopul de a creşte numărul femeilor şi al persoanelor de culoare din industria de divertisment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.