Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neti Sandu îl CONTRAZICE pe Bill Gates: În 2022 NU scăpăm de pandemie, decât INDIVIDUAL

PRO TV
Neti Sandu

Scăpăm sau nu de pandemie în 2022? Cu siguranță e întrebarea aflată pe buzele multor români care apleacă urechea la oricine spune că știe răspunsul. Dacă Bill Gates a spus că da, scăpăm, unii medici nu sunt așa optimiști, însă știința și oamenii de afaceri nu sunt singurele oracole! Există și stelele, iar Neti Sandu spune că singura cale de scăpare e cea ... inviduală.

"Eu aș zice că există o cale individuală de a ne vindeca și de a ne apăra și scăpa de lucrurile astea, care nu ne convin. Dar eu mă gândesc că așa cum am început în 2020, unde, vezi, s-a multiplicat virusul, acum nu știu dacă s-ar putea să scăpăm într-adevăr, dar eu cred în efortul ăsta individual, care e foarte important în anul care vine și în vindecarea individuală, și după aceea conlucrarea cu celălalt. Așa văd vindecarea.

Nu știu dacă asta înseamnă că o să și scăpăm de pandemie, că ea poate să existe, dar eu să-mi trăiesc viața mea și ea să dispară uite așa. Dar eu am rezolvat pentru mine. Deci fiecare pentru el, individual, trebuie să rezolve și după aceea să facă echipă cu celălalt și cu ceilalți, ca și colectivitate.” - a mai spus Neti Sandu pentru Pro TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.