Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neuer, portarul lui Bayern Munchen: 'Suntem flămânzi şi pregătiţi din punct de vedere mental'

www.transfermarkt.com
Manuel Neuer

Bayern Munchen primeşte replica lui Olympique Lyon, miercuri, în semifinalele Ligii Campionilor, iar căpitanul Manuel Neuer este convins că bavarezii nu vor face greşeala de a subestima adversarul francez, relatează DPA, potrivit Agerpres.

''Suntem obişnuiţi cu situaţiile competitive. Suntem cu toţii flămânzi şi pregătiţi din punct de vedere mental. Suntem cu gândul aici şi ştim ce înseamnă asta pentru noi'', a declarat Neuer într-un videoclip postat pe site-ul campioanei Germaniei.

Bayern, cvintuplă campioană a Europei, este pe val după ce a demolat Barcelona cu 8-2 în sferturi şi a ajuns la 28 de meciuri fără înfrângere, inclusiv ultimele 19 meciuri de după restartul sezonului, perioadă în care a marcat 94 de goluri.

Citește și: Structura noului an școlar se modifică: Deja am gândit acest lucru

''Se vede ce rată bună de goluri avem. Suntem flexibili şi avem mulţi jucători care pot înscrie goluri. Cred că suntem în formă'', a adăugat portarul german.

În semifinalele Ligii Campionilor 2010, Bayern Munchen a eliminat Lyon cu scorul general de 4-0, la ultimul duel direct. Bavarezii ţintesc a doua triplă, campionat-cupă-Liga Campionilor din istoria clubului după cea din 2013.

Neuer consideră că Bayern a reuşit un meci nebun cu Barcelona şi consideră că lucrurile se pot schimba foarte rapid în fotbal: ''Nu te poţi relaxa prea mult, să te uiţi în urmă şi să spui: 'vai, uite ce am reuşit'. În loc de asta, trebuie să facem următorul pas, să îndeplinim o nouă misiune. Lyon este o echipă foarte bună din punct de vedere tactic. Pot da lovitura şi au jucători mortali, care au pedepsit fără milă pe City. Trebuie să fim atenţi. Orice greşeală pot fi pedepsită rapid şi atunci poţi ieşi rapid din cursă''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.