Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

New South Wales: 85% dintre decesele înregistrate au fost în rândul persoanelor vaccinate complet

Radu Pop
vestidinrusia.ro
vaccin covid medic

Șase dintre cele șapte decese recente de Covid-19 din New South Wales, Australia, erau persoane care au fost vaccinate împotriva Sars-cov-2. Într-o conferință de presă, dr. Marianne Gale, director adjunct al sănătății din New South Wales, a declarat că „astăzi tragic am anunțat moartea a șapte persoane care și-au pierdut viața din cauza COVID-19, patru femei și trei bărbați”, transmite The Expose, citat de blacknews.ro.

„O persoană avea 40 de ani, o persoană de 50 de ani, două persoane de 70 de ani, două persoane de 80 de ani și o persoană de 90 de ani, toate aceste persoane aveau condiții de sănătate subiacente, o persoană nu era vaccinată, trei persoane au primit o doză de vaccin COVID, iar trei persoane au primit două doze de vaccin anti-COVID. ”

Țara  se află în prezent în mijlocul unui al treilea val, care vede decese care au avut loc cu un ritm de peste unsprezece ori mai mare decât în ​​aceeași perioadă din 2020, în ciuda faptului că majoritatea populației adulte ar fi acum vaccinată.

Au fost așadar doar șapte decese care au avut loc în New South Wales, dintre care 85% au fost vaccinate

După cum puteți vedea din datele de mai sus, cele șapte decese înregistrate într-o singură zi, pe 27 septembrie, sunt de fapt printre cel mai mare număr de decese provocate de Covid-19 care au avut loc într-o perioadă de 24 de ore în tot tetitoriul New South Wales, Australia, în timpul acestei pandemii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.