Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

New York Post - Fiul lui Joe Biden îi recomanda avocat lui Puiu Popoviciu

Inquam Photos / Octav Ganea
puiu popoviciu

Jurnaliștii de la New York Post arată că există legături între omul de afaceri Puiu Popoviciu și familia Biden. Hunter Biden a primit, prin intermediul fundației, o donație de 100.000 de dolari, iar în urma stabilirii acestei relații, Biden i-a recomandat lui Puiu Popoviciu un avocat din SUA, pe Louis Freeh, fost director al FBI.

Intermedierea a avut loc după ce avocatul a donat 100.000 de dolari fundației familiei Biden ai cărui beneficiari sunt copiii fratelui lui Hunter Biden. În mesajele obținute de Daily Mail din laptopul abandonat al lui Hunter Biden se arată că fiul președintelui Statelor Unite a fost cel care i-a făcut legătura lui Puiu Popoviciu cu fostul director FBI Louis Freeh în 2016, informează Antena 3.

"Voiam să-ți mulțumesc încă o dată că ne-ai recomandat lui Gabriel (Puiu Popoviciu, n.r.). Am finalizat o scrisoare de angajament avocațial cu el. Mă voi întâlni cu el la Paris duminică, după care vom merge la București și vom trece la treabă", i-a scris Freeh lui Hunter Biden pe 8 iulie 2016, potrivit publicației citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.