Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

New York Rangers a cucerit Trofeul Preşedinţilor

Nhl.com
NHL

Echipa New York Rangers a intrat în posesia Trofeului Preşedinţilor, atribuit anual francizei care acumulează cele mai multe puncte în cursul sezonului regulat al Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă (NHL).

Rangers a învins cu scorul de 4-0 formaţia Ottawa Senators, luni seară la Madison Square Garden, încheind sezonul regulat cu un total de 114 puncte şi 55 de victorii.

Echipa newyorkeză a obţinut pentru a patra oară în istoria sa Trofeul Preşedinţilor, pe care l-a mai cucerit anterior în sezoanele 1991-1992, 1993-1994 şi 2014-2015. Singurele formaţii care au mai primit de cel puţin patru ori acest trofeu sunt Detroit Red Wings (6) şi Boston Bruins (4).

Tot luni, canadianul Connor McDavid, căpitanul echipei Edmonton Oilers, a devenit al patrulea jucător din istoria Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă care reuşeşte 100 de assist-uri în cursul unui singur sezon.

McDavid a atins această bornă cu ocazia meciului câştigat de Oilers, cu scorul de 9-2, în faţa formaţiei San Jose Sharks, la Roger Place din Edmonton.

El este primul hocheist care realizează această performanţă începând din 1990-1991, sezon în care celebrul său compatriot Wayne Gretzky a oferit a 122-a pasă decisivă pentru Los Angeles Kings.

Mario Lemieux (114 assist-uri pentru Pittsburgh Penguins, în 1988-1989) şi Bobby Orr (102 assist-uri pentru Boston Bruins, în 1970-1971) sunt ceilalţi doi jucători cu minimum 100 de assist-uri într-un singur sezon.

Rezultate:

Detroit Red Wings - Montreal Canadiens 5-4

New Jersey Devils - New York Islanders 1-4

Pittsburgh Penguins - Nashville Predators 4-2

Tampa Bay Lightning - Buffalo Sabres 2-4

Washington Capitals - Boston Bruins 2-0

New York Rangers - Ottawa Senators 4-0

Los Angeles Kings - Minnesota Wild 1-3

Edmonton Oilers - San Jose Sharks 9-2

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.