Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Next level - Au apărut bordurile îmbrăcate în plastic în București

national.ro
borduri plastic

O soluție inedită în București. Dacă până acum bordurile stricate erau înlocuite, acum sunt învelite într-un strat de plastic și fibră de sticlă. Reprezentanții primăriei susțin că soluție este destul de des folosită în alte țări și că e profitabilă și din punct de vedere al costurilor pe care trebuie să le susțină bugetul.

Camelia Bogdan iese la rampă cu declarații EXPLOZIVE: 'Banii din Crescent ar fi ajuns și la alții, protejați de stat, nu doar la Voiculescu'

Lucrarea, potrivit reprezentantilor primariei citati de Digi24, costa 180.000 de lei / kilometru, aceasta fiind si lungimea totala a lucrarii actuale.

Tot cei de la primarie sustin ca in acest mod de fac economii importante: ”Avem un proiect pilot de a rezolva problema bordurilor care sunt foarte deteriorate. Este o metoda folosita in strainatate. Vor rezista mult mai mult, vor arata mult mai bine si costul este la aproximativ 50% cat ar costa daca le-am inlocui”, a declarat, pentru Digi24, Cristian Zarescu, purtatorul de cuvant al primariei de sector.

Germania a intrat pe fir: lovitură UMILITOARE pentru România și Bulgaria

borduri2 In Bucuresti au aparut bordurile de plastic!Ar costa costa cam jumătate din cât ar fi trebuit să se plătească pentru înlocuirea acestora. Un kilometru de borduri va fi acoperit cu plastic.borduri3 In Bucuresti au aparut bordurile de plastic!borduriada In Bucuresti au aparut bordurile de plastic!

În alte zone ale Sectorului 4 se va merge pe altă metodă - înlocuirea bordurilor existente.

„Reamenajăm total spațiul verde de acolo, ne dorim ca bulevardul Brâncoveanu sa arate mult mai bine, acele borduri erau aproape distruse”, a mai spus Cristian Zărescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.