Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar a fost convocat la naţionala Braziliei pentru ultimele două meciuri din preliminariile CM 2022

Neymar, vedeta echipei Paris Saint-Germain, a fost convocat la echipa naţională de către selecţionerul brazilian Tite în vederea ultimelor două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din 2022 din Qatar, informează AFP.

Atacantul brazilian, care a ratat primele două meciuri din acest an din cauza unei accidentări la glezna stângă, revine în lotul Braziliei pentru meciurile cu Chile, programat pe 24 martie pe stadionul Maracana din Rio, şi Bolivia, de pe 29 martie la La Paz.

Selecţionata Braziliei este deja calificată la Cupa Mondială.

Tite, care va părăsi banca tehnică după Cupa Mondială, a afirmat că Neymar "a jucat bine în prima repriză" cu Real Madrid (Liga Campionilor), dar apoi a "redus ritmul ca toată echipa", potrivit Agerpres.

Neymar va juca în atac alături de Vinicius Junior, atacantul lui Real Madrid.

Printre noutăţile de pe lista selecţionerului figurează tânărul atacant Gabriel Martinelli (Arsenal) şi mijlocaşul Arthur (Juventus), revenit în grup după o absenţă de un an. O altă revenire notabilă este cea a atacantului lui Everton, Richarlison.

Brazilia este liderul grupei Amsud cu 39 pct, devansând Argentina (35 pct), calificată şi ea la Cupa Mondială. Cele două echipe mai au de disputat un meci restanţă la o dată încă nestabilită. Partida din etapa a 6-a a preliminariilor a fost întreruptă în luna septembrie din cauza încălcării protocoalelor anti-Covid.

Iată lotul Braziliei pentru meciurile cu Chile şi Bolivia:

Portari Alisson (Liverpool/Anglia), Ederson (Manchester City/Anglia), Weverton (Palmeiras)

Fundaşi: Dani Alves (FC Barcelona/Spania), Danilo (Juventus/Italia), Alex Telles (Manchester United/Anglia), Guilherme Arana (Atletico Mineiro), Eder Militao (Real Madrid/Spania), Gabriel Magalhaes (Arsenal/Anglia), Marquinhos (Paris SG/Franţa), Thiago Silva (Chelsea/Anglia)

Mijlocaşi: Casemiro (Real Madrid/Spania), Bruno Guimaraes (Newcastle/Anglia), Arthur (Juventus/Italia), Fabinho (Liverpool/Anglia), Fred (Manchester United/Anglia), Lucas Paqueta (Lyon/Franţa), Philippe Coutinho (Aston Villa/Anglia)

Atacanţi: Antony (Ajax/Olanda), Gabriel Martinelli (Arsenal/Anglia), Neymar (Paris SG/Franţa), Vinicius Junior (Real Madrid/Spania), Raphinha (Leeds United/Anglia), Richarlison (Everton/Anglia), Rodrygo (Real Madrid/Spania).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.