Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar a salvat PSG în partida cu Olympique Lyon, înscriind golul decisiv, scor 1-0

neymar braxilia

Paris Saint-Germain a învins-o pe Olympique Lyon, duminică, în deplasare, scor 1-0, în etapa a şasea din prima ligă franceză, potrivit Mediafax.

Thomas Tuchel, antrenorul lui PSG, a început partida fără Edinson Cavani şi Kylian Mbappe, ambii nerefăcuţi după accidentare. În schimb, Neymar a fost titular şi a reuşit unicul gol al partidei în care Ciprian Tăturuşanu a fost rezervă la Olympique Lyon.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’

Neymar a punctat în minutul 87, după ce a primit o pasă în interiorul careului de la Angel Di Maria. Brazilianul a fentat un adversar şi a trimis în plasa porţii lui Anthony Lopes, aducându-i victoria lui PSG, scor 1-0.

A fost al doilea gol consecutiv decisiv pentru Neymar în campionat. În runda a cincea, decarul a înscris unicul gol al partidei cu Strasbourg, scor 1-0, în minutul 92.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

În urma acestei victorii, PSG a revenit în postura de lider, cu 15 puncte acumulate în primele şase runde. De partea cealaltă, Lyon se află pe locul 9, cu opt puncte.

În etapa următoare, PSG va primi vizita lui Reims, în timp ce Lyon va juca în deplasare, cu Brest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.