Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar, după transferul în Arabia Saudită: L-am făcut nebun pe Cristiano Ronaldo, dar el a început totul

forbes.com
Neymar

Neymar s-a exprimat în videoclipul de prezentare a noului său club, Al-Hilal. El a explicat că aşteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu unele dintre cele mai mari vedete ale lumii, precum Cristiano Ronaldo, şi a lăudat decizia acestuia de a fi primul nume mare care se alătură Arabiei Saudite, potrivit news.ro.

"Sunt foarte entuziasmat şi foarte fericit că mă alătur unui nou campionatl. Este o nouă experienţă, o nouă provocare. Sunt entuziasmat să fac istorie. Provocările mă motivează, iar atunci când te confrunţi cu o nouă provocare ca aceasta, îţi creşte stima de sine. Sunt aici pentru a ajuta campionatul să crească. S-au schimbat deja multe, făcând o mulţime de transferuri.. Desigur, campionatul va fi foarte competiti. Sper ca clubul nostru să aibă un sezon bun şi să ne atingem obiectivele. Bineînţeles, este o schimbare diferită, dar o nouă provocare. Cred că Cristiano Ronaldo a început toate acestea şi toată lumea l-a făcut nebun, asta şi asta. Dar astăzi vedeţi că liga creşte din ce în ce mai mult.", a afirmat Neymar.

"Este interesant să întâlneşti jucători de mare calitate în alte echipe", adaugă el.

"Te motivează să fii şi mai bun. Când îi înfrunţi pe Ronaldo, Benzema, Firmino, emoţia este şi mai mare. Să-i înfrunt pe ei va fi minunat, va fi fantastic"., a punctat fotbalistul brrazilian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.