Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar, gol şi pasă decisivă pentru PSG în campionatul Franţei

Atacantul brazilian Neymar a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în meciul câştigat de Paris Saint-Germain pe terenul formaţiei FC Lorient (scor 2-1), duminică în Ligue 1, confirmând forma bună pe care o traversează înaintea startului Cupei Mondiale 2022 (20 noiembrie - 18 decembrie).

Neymar a deschis scorul în minutul 11 al partidei din Bretania, ajungând astfel la 11 goluri marcate de la debutul actualei ediţii a campionatului Franţei, informează Agerpres.

Gazdele au egalat după revenirea de la vestiare, prin nigerianul Terem Moffi (53), însă PSG a marcat golul victoriei în finalul reprizei secunde, prin portughezul Danilo Pereira, în urma unui assist al lui Neymar.

Paris Saint-Germain, liderul campionatului Franţei, nu l-a utilizat în acest meci pe starul argentinian Lionel Messi, care a acuzat o problemă la tendonul lui Ahile, fiind menajat.

În urma acestui succes, PSG îşi păstrează avansul de cinci puncte faţă de ocupanta locului secund în clasament, RC Lens, învingătoare la rândul ei în deplasare, cu 2-1, în faţa formaţiei Angers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.