Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar îi felicită pe Mbape și Rakitic pentru preznța în finala Mondialului

Neymar PSG

Franța - Croația este marea finală a Campionatului Mondial din Rusia, iar Neymar a ținut să le transmită succes celor doi prieteni ai săi, Ivan Rakitic și Kylian Mbappe, chiar înaintea duelului de duminică, 15 iulie, informează mediafax.

”Pentru prietenii mei, Kylian Mbappe și Ivan Rakitic. Știu cât de greu a fost pentru voi să ajungeți unde sunteți acum, așa că ar trebui să vă distrați, pentru că merită. Sunt foarte fericit pentru voi, mai ales când văd reacțiile fanilor din Franța și Croația.

Nu voi nega, m-aș fi bucurat să joc împotriva unuia dintre voi în finală, dar nu am putut face asta de această dată. Ne vedem în Qatar. Aici, îmi arăt sprijinul pentru ”Golden Boy” și pentru partenerul meu de la Barcelona.

Sper să vă distrați duminică și nu uitați, chiar dacă este o competiție, voi sunteți deja campioni, indiferent de rezultat. Salutările mele pentru colegii voștri, să aveți un meci superb. Sunt foarte mândru să vă am prieteni și fotbalul mondial trebuie să fie mândru pentru că are o asemenea finală. Succes!”, a scris Neymar pe Instagram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.