Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar nu a fost propus la Manchester City, a afirmat antrenorul Pep Guardiola

Antrenorul echipei de fotbal Manchester City, Pep Guardiola, a dezminţit, miercuri, informaţiile apărute în presă conform cărora atacantul brazilian Neymar ar fi fost propus de clubul Paris Saint-Germain, în cadrul unui schimb de jucători, informează AFP.

"Nu este adevărat. Îmi pare rău pentru ei, dar informaţia este falsă", a declarat tehnicianul catalan într-o conferinţă de presă, în timp ce echipa se află în turneu de pre-sezon în Statele Unite.

Antrenorul spaniol făcea referire la un articol din publicaţia ''Le Parisien'' care susţinea că Neymar, care nu ar mai fi dorit în capitala Franţei, ar putea servi drept monedă de schimb pentru un jucător de la ''cetăţeni''.

Articolul preciza că "echipa antrenată de Pep Guardiola a răspuns repede negativ la această posibilitate. Spaniolul nu doreşte să dezechilibreze construcţia grupului său prin sosirea unui asemenea star".

"Neymar este un jucător incredibil şi, din informaţiile pe care le am, este şi o persoană foarte agreabilă. Deci, lăsaţi-l liniştit, să-şi exprime talentul la PSG", a adăugat Guardiola.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.