Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar revine la FC Barcelona: PSG va primi 130 de milioane de euro plus doi jucători

www.digisport.ro
Neymar Messi

Piața transferurilor este pe punctul de a începe, iar planul campioanei Franței, PSG, să scape de atacantul brazilian Neymar (27 de ani) este tot mai aproape să se concretizeze.

Cel puțin așa scriu jurnaliștii de la "Le Parisien", care notează că oficialii grupării din Paris sunt dispuși să mai renunțe la pretențiile financiare și să îl "trimită de unde l-au luat" pe Neymar, adică la Barcelona.

Citește și: Viorica Dăncilă, la Congres: Suntem la o răscruce. În acest moment, PSD nu îşi permite experienţe noi

Dacă vineri, 28 iunie, ziariștii de la sursa citată susțineau că PSG vrea să îl vândă pe fostul jucător al catalanilor contra sumei de 222 de milioane de euro (n.red. - prețul pe care l-au plătit când l-au transferat) în loc de 300 de milioane de euro, sumă pe care au cerut-o inițial, la 24 de ore de la acest anunț, sâmbătă, 29 iunie, "Le Parisien" susține că cei din conducerea francezilor sunt dispuși să accepte o nouă scădere a sumei de transfer, între 130 și 150 de milioane de euro, însă vor ca la PSG să ajungă doi fotbaliști din lotul lui Valverde. Deși ziarul precizat nu a scris niciun nume de jucător, presa internațională notează că cei vizați ar fi Coutinho, Rakitic și Umtiti.

În decursul acestei săptămâni, din partea conducerii blaugrana a venit însă o reacție care neagă orice negociere între Barcelona și PSG. Vicepreşedintele formaţiei de pe Camp Nou, Jordi Cardoner, a precizat că jucătorul este cel care îşi doreşte să se întoarcă, dar clubul nu.

Citește și: Klaus Iohannis face dezvăluiri după ce s-a zvonit că ar pleca la Consiliul European: Vreau să rămân președintele României

"Nu este momentul să vorbim despre veniri. Suntem într-un proces de plecări acum. Este o perioadă, până pe 30 iunie, când se stabilesc plecările unor fotbalişti, pe care mister (n.red. - Ernesto Valverde) nu va conta în sezonul următor. Aceste este procesul pe care îl facem în fiecare an, din cauza datelor contabile. Plecările ne ajută să avem un flux de bani, pentru a putea aduce jucători noi.

Corect este să spunem că Neymar vrea să se întoarcă la Barcelona şi nu sunt de acord cu afirmaţia că Barcelona se ocupă de transferul lui Neymar. Acest subiect nu este discutat de noi. Sunt foarte multe lucruri, referitor la plecarea sa care nu mi-au plăcut. Trebuie schimbat scenariul. Sunt mult afirmaţii că l-am fi transferat pe Neymar, dar nu am transferat pe nimeni. Nu am păstrat legătura cu el. Atât el, cât şi alţii vor să joace la Barcelona.

Citește și: Rareș Bogdan ironizează discursurile de la Congresul PSD: A fost umor de Tom și Jerry

Nu mă surprinde că Neymar vrea să se întoarcă. Nu în multe locuri este ca aici. S-a întâmplat şi cu alţii, care au plecat şi s-au întors, Cesc (n.red. - Fabregas), Pique. Neymar este un jucător important, dar circumstanţele în care el a plecat trebuie luate în calcul, în eventualitatea cazului în care întoarcerea lui s-ar întâmpla", a spus oficialul Barcelonei, potrivit marca.com.

Neymar a plecat de la Barcelona în vara anului 2017, atunci când atacantul și-a plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro.

Citește și: Olguța Vasilescu primește lovitura din partea premierului! Ce a decis Viorica Dăncilă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.