Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar și-a exasperat vecinii cu zgomotele din casă. Primar: 'Ce faci cu o persoană căreia nu îi pasă că plăteşte o amendă de 135 de euro'

neymar

Starul brazilian Neymar, legitimat la Paris Saint-Germain, locuieşte în Bourgivaal, Yvelines, însă vecinii săi s-au plâns de petrecerile zgomotoase organizate de fotbalist, potrivit Le Parisien.

Primarul localităţii, Luc Wattelle, a vorbit despre jucător, descriindu-l ca “un tip lipsit de respect”.

Neymar, prea zgomotos pentru vecinii săi

După victoria din meciul cu Toulouse, din etapa a 22-a a campionatului Franţei, braziliaanul, accidentat şi absent din lot, a sărbătorit succesul punând muzica foarte tare. Vecinii au contactat poliţia municipală, iar apoi pe cea naţională, pentru a interveni.

“Putem întocmi un proces verbal, dar ce faci cu o persoană căreia nu îi pasă că plăteşte o amendă de 135 de euro, având în vedere cât câştigă? La un moment dat, vom trimite un dosar procurorului, pentru tulburarea ordinii publice în mod repetat”, a explicat Luc Wattelle.

Nu a fost prima dată când Neymar a organizat o petrecere. El şi-a invitat colegii din naţională la o petrecere la el acasă, după meciul Brazilia – Tunisia, din septembrie, de pe Parc des Princes. Petrecerea s-a terminat la ora 05.00 dimineaţa.

La RMC Sport, un vecin a vorbit şi el despre amenda inutilă în cazul lui Neymar. “De când sunt aici au fost patru sau cinci şi de fiecare dată a fost vorba de o petrecere care a ţinut până la 5 sau 6 dimineaţa”, a afirmat vecinul.

Potrivit RMC Sport, primarul a declanşat o procedură de conciliere. Edilul a vorbit cu proprietarul, care acum va trebui să discute cu tatăl lui Neymar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.