Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar vrea să rămână la Paris Saint-Germain şi sezonul viitor

neymar

Atacantul brazilian Neymar a mărturisit, într-un interviu acordat unui jurnalist brazilian, că nu i s-a spus nimic despre vreun plan de a părăsi PSG în această vară, potrivit news.ro.

"Sper (să joc în acest sezon) pentru PSG, am un contract cu Paris Saint-Germain şi până acum nimeni nu mi-a spus nimic despre o eventuală plecare", a declarat Neymar (31 ani) într-un interviu difuzat miercuri pe canalul YouTube al jurnalistului sportiv Casimiro Miguel.

"Sunt calm, chiar dacă nu există multă dragoste între fani şi jucător. Voi fi acolo [...] cu sau fără dragoste", a spus, râzând, numărul 10 brazilian într-un interviu înregistrat pe 22 iunie.

El a stat departe de teren din februarie din cauza unei accidentări la glezna dreaptă, dar a revenit la antrenamentele cu PSG săptămâna trecută. "Este o accidentare enervantă, este foarte incomodă. Procesul a fost foarte dureros şi este foarte dificil, dar încerc să fac o revenire bună [...] Evident, victoria este întotdeauna unul dintre obiective, dar vreau să joc bine din nou, acesta este primul lucru", a spus el.

De asemenea, Neymar a dat asigurări că va continua să îmbrace culorile naţionalei braziliene, după ce a lăsat acest lucru sub semnul întrebării în urma înfrângerii la penalty-uri a Seleçao în faţa Croaţiei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 2022 din Qatar. "După Cupa Mondială, nu am vrut (să continui), nu din cauza durerii de a pierde, ci pentru ca familia mea să nu sufere. Dar ei tot vor trebui să mă suporte", a adăugat el râzând. "M-am gândit din nou la asta, pentru că îmi doresc foarte mult să câştig titlul mondial, pe care Brazilia nu l-a mai câştigat din 2002", a explicat Neymar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.