Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar vrea să revină la Barcelona în iarnă: Brazilianul a refuzat prelungirea contractului cu PSG - presă

Neymar PSG

Se apropie o nouă fereastră de transferuri, iar posibila revenire a lui Neymar (27 de ani) la Barcelona devine o actualitate, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu își pune ‘Mâna dreaptă’ la bătaie! ‘Intervalul’ dat noului ministru al Muncii .

Cel puțin asta reiese din ultimul anunț făcut de cotidianul catalan Sport, care anunță că brazilianul a refuzat prelungirea contractului cu PSG, după ce șeicii i-au pus pe masă un contract până în 2025. În vară, revenirea lui Neymar la FC Barcelona a ținut capul de afiș al ziarelor din întreaga Europă, dar în cele din urmă acest transfer nu s-a mai realizat. Revenit în echipa Parisului, Neymar i-a convins pe șefii de pe Parc des Princes să-i ofere o nouă înțelegere, valabilă până în 2025, pe care starul Selecao a refuzat-o.

Sport a făcut anunțul legat de refuzul lui Neymar, despre care spune că are în continuare aceeași dorință de a reveni în Catalonia, alături de Luis Suarez și Leo Messi. Faptul că Neymar nu mai vrea să joace la PSG nu are nicio legătură cu partea financiară, el ar fi câştigat foarte bine şi dacă ar fi semnat prelungirea. Brazilianul nu a reuşit să se adapteze la viaţa din Franţa, iar acest lucru constituie o problemă pentru el atât pe terenul de fotbal, cât şi în viaţa personală.

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

Astfel, Neymar încearcă, încă o dată, să forţeze transferul la FC Barcelona. Pentru brazilian ar fi o revenire pe Camp Nou, după ce a jucat la actuala campioană a Spaniei între 2013 şi 2017, înainte să plece la PSG pentru 222 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.