Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NFL: Damar Hamlin a revenit la antrenamente complete la aproape şapte luni după ce a suferit un atac cardiac în timpul unui meci

quinzemondial.com
rugby

Fotbalistul american Damar Hamlin, de la franciza Buffalo Bills din NFL (liga profesionistă de fotbal american), a revenit, luni, la antrenamente fără nicio restricţie, la aproape şapte luni după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui meci, în urma unui placaj, potrivit news.ro.

Inima jucătorului de 25 de ani a trebuit să fie resuscitată de medicii de la prim-ajutorul de pe teren după un placaj pe 2 ianuarie, în timpul unui meci împotriva celor de la Bengals, la Cincinnati.

A fost apoi evacuat la spitalul din Cincinnati în stare critică, înainte de a fi transferat la Buffalo câteva zile mai târziu, într-o stare de sănătate mult mai bună.

Medicii l-au autorizat pe Hamlin să revină în fotbalul american, permiţându-i să se antreneze fără restricţii în ceea ce priveşte contactul şi placajele. Acest lucru înseamnă că se poate pregăti pentru următorul sezon din NFL, al treilea pentru el cu Bills.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.