Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NFT pentru a ajuta producătorii de bere și fermierii să păstreze patrimoniul UNESCO al berii belgiene

smartradio.ro
bautura bere alcool

Ca parte a parteneriatului, Zeromint va bate și va oferi NFT-uri exclusive pe blockchain-ul GoChain, care vor fi disponibile pentru fanii internaționali de bere prin BBA. Berarii și fermierii de la Belgian Barrels Alliance (BBA) au colaborat cu Zeromint pentru a oferi jetoane nefungibile (NFT) menite să păstreze cultura și moștenirea berii belgiene recunoscute de UNESCO.

Ca parte a parteneriatului, Zeromint va bate și va oferi NFT-uri exclusive pe blockchain-ul GoChain, care vor fi disponibile pentru fanii internaționali de bere prin BBA. Începând de astăzi, organizația va derula mai multe proiecte de colectare BBA NFT în jurul durabilității și conservării moștenirii berii belgiene în următoarele 14 zile, conform cointelegraph.com

Potrivit declarației oficiale, prima licitație Belgian Barrels NFT va fi folosită pentru a recruta 11 participanți pentru a juca într-un film produs de BBA intitulat Belgian Barrels:

„Scopul proiectului filmului este de a eterniza în continuare istoria berii belgiene printr-o producție cinematografică profesională, pe care BBA intenționează să o promoveze și să o distribuie la nivel global.”

În plus, câștigătorii NFT se vor alătura unei liste albe de acces VIP la toate evenimentele BBA și acces la meniuri de bere vintage și sticle exclusive la cluburile BBA. „Optzeci la sută (80%) din veniturile generate de licitația NFT vor merge către o organizație caritabilă locală din Belgia”, se arată în anunț. Tom De Block, co-fondatorul Belgian Barrels Alliance a adăugat:

„Berea belgiană nu este doar bere. Este o istorie bogată și complexă despre familii vechi și oameni adevărați care au devenit legende. Este pur și simplu o onoare să deschid câteva dintre sticlele lor și să le spun povestea.”

Alianța intenționează, de asemenea, să lanseze inițiative NFT pentru a promova plantațiile de copaci și a învăța abilități și tradiții artizanale specializate, pe lângă crearea de angajament și oportunități de recompensă pentru fanii și entuziaștii de bere.

Gigantul britanic de telecomunicații Vodafone a anunțat planuri de a crea un NFT al primului serviciu de mesaje scurte (SMS) din lume și de a licita procedurile la Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (Agenția ONU pentru Refugiați).

SMS-ul, pe care scrie „Crăciun fericit”, a fost trimis în urmă cu 29 de ani prin rețeaua Vodafone, la 3 decembrie 1992, lui Richard Jarvis, angajat la acea vreme.

După cum a raportat Cointelegraph, SMS-ul istoric de 15 caractere va fi scos la licitație într-o vânzare unică realizată de Casa de licitații Aguttes din Franța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.