Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NHL - Slovacul Zdeno Chara şi-a anunţat retragerea, la 45 de ani

hochei
"După 25 de sezoane, 1.680 de meciuri din sezonul regulat, 200 de partide din play-off şi sute de meciuri internaţionale, sunt mândru să anunţ decizia de a mă retrage din NHL", a scris Chara.

"Făcând acest lucru, sunt foarte onorat să mă întorc astăzi la TD Garden pentru a semna un contract de o zi cu Boston Bruins şi a-mi încheia oficial cariera alături de echipa care a însemnat foarte mult pentru mine şi pentru familia mea", a adăugat apărătorul slovac.

"Big Z", cum este supranumit Chara, care are o înălţime de 2,06 m, a petrecut 14 sezoane la Boston Bruins, alături de care a cucerit Cupa Stanley în calitate de căpitan, în 2011.

Autorul a 209 goluri şi 471 de pase decisive în timpul carierei sale, Zdeno Chara a câştigat Trofeul Norris rezervat celui mai bun apărător din NHL în 2009.

Cu ocazia ultimului său meci din liga nord-americană, pe care l-a disputat în luna aprilie, în tricoul lui Islanders, Chara a devenit a cel mai vârstnic jucător care a disputat o partidă din NHL, după canadianul canadianul Gordie Howe, americanul Chris Chelios şi cehul Jaromir Jagr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.