Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NHL studiază o nouă relocare a echipelor în contextul pandemiei de Covid-19

abc news
hochei NHL

Comisarul ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă (NHL), Gary Bettman, a anunţat, marţi, că liga studiază posibilitatea unei relocări a echipelor în contextul pandemiei de coronavirus pentru sezonul 2020-2021, informează agenţia EFE potrivit Agerpres.

Bettman a explicat că restricţiile de călătorie dincolo de graniţa canadiană, precum şi "limitările în termeni de carantină la trecerea dintr-un stat în altul pe teritoriul Statelor Unite ar putea determina NHL să decidă o relocare mai regionalizată pentru următorul sezon.

"Când vine vorba de călătorii, care este marea necunoscută, este posibil să fim nevoiţi să ne relocăm temporar, întrucât este posibil să nu aibă sens ca echipele noastre să călătorească din Florida în California", a afirmat Bettman.

"O relocare temporară ar putea contribui la rezolvarea problemelor legate de călătorie", a mai spus comisarul NHL.

Bettman a participat la o reuniune alături de comisarii NBA, Adam Silver, şi NFL, Rob Manfred.

Cele trei ligi au reuşit să-şi încheie sezonul 2020, dar au fost obligate să-şi dispute fazele playoff în "bule securizate".

NHL intenţionează să înceapă sezonul 2020-2021 la data de 1 ianuarie, deşi anterior avansase drept dată de debut a noii stagiuni 1 decembrie.

Liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă a întrerupt sezonul 2019-20 pe 12 martie, din cauza pandemiei de COVID-19. Campionatul a fost reluat în august şi s-a încheiat pe 28 septembrie, când Tampa Bay Lightning a câştigat Cupa Stanley în "bula securizată" de la Edmonton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.