Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicandro Breeveld a plecat de la Poli Iaşi - Mesajul jucătorului transmis foștilor colegi

https://www.worldfootball.net/
nicandro breeveld

Contractul lui Nicandro Breeveld cu CSM Politehnica Iaşi s-a încheiat, miercuri, pe cale amiabilă. Deşi înţelegerea era valabilă până la finalul sezonului, mijlocaşul a solicitat întreruperea contractului cu şase luni mai devreme din motive personale, informează clubul ieşean, potrivit news.ro.

"A fost o plăcere pentru mine să fiu parte din club, să colaborez cu oameni deosebiţi. Cine ştie ce ne rezervă viitorul? Poate ne vom revedea... Sunt convins că în partea a doua a campionatului Poli va avea rezultate mult mai bune pentru că se lucrează foarte bine şi echipa merită. Mult succes!", a declarat jucătorul.

De origine surinameză, Breeveld, 34 de ani, a început fotbalul în Olanda şi a ajuns în România în 2011, prima dată la Astra Giurgiu. A evoluat apoi pentru Jiul Petroşani, Gaz Metan, Pandurii şi FCSB, echipă alături de care a cucerit campionatul şi Cupa României.

Citește și: BREAKING Purtatul măștii RĂMÂNE OBLIGATORIU la Constanța - Instanța supremă RESPINGE DEFINITIV acțiunea avocatei ION și răstoarnă decizia CAB

În 2016 s-a transferat în Emiratele Arabe. A mai jucat în Cipru, la Omonia Nikosia şi în Qatar, la Al Markhiya, înainte de a ajunge la Iaşi, în vara anului 2019.

Contractul lui Nicandro Breeveld cu CSM Politehnica Iaşi s-a încheiat, astăzi, pe cale amiabilă. Deşi înţelegerea era valabilă până la finalul sezonului, mijlocaşul a solicitat întreruperea contractului cu 6 luni mai devreme din motive personale.

"A fost o plăcere pentru mine să fiu parte din club, să colaborez cu oameni deosebiţi. Cine ştie ce ne rezervă viitorul? Poate ne vom revedea... Sunt convins că în partea a doua a campionatului Poli va avea rezultate mult mai bune pentru că se lucrează foarte bine şi echipa merită. Mult succes!"
Nicandro Breeveld - fost jucător la CSM Politehnica Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.