Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicio surpriză! Organizația care a anunțat că nu susține scrisoarea anti-Dragnea: 'Ne ducem într-o aventură cu final imprevizibil'

PSD2

Organizaţia judeţeană Sălaj a PSD l-a mandat, joi, pe preşedintele Tiberiu Marc, să nu susţină la Comitetul Executiv Naţional de vineri scrisoarea semnată de Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu, prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii joi, Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat - Organizaţia Judeţeană Sălaj a decis ca Tiberiu Marc să prezinte poziţia fermă a membrilor de partid în cadrul CEx Naţional al PSD, poziţie prin care se face apel la unitate, stabilitate şi decenţă.

Citește și: Trupa Holograf se apără! Ce au transmis fanilor revoltați de suma imensă pe care au promit-o la evenimentul din sectorul 5

"Avem ocazia în şedinţa Comitetului Executiv Naţional să dovedim că suntem responsabili şi faţă de partid, şi faţă de cei care au investit încredere în noi. Trebuie să dăm dovadă de maturitate şi înţelepciune, de aceea nu susţinem scrisoarea celor trei colegi. Dacă vorbim doar de persoane, tabere, răfuieli, înseamnă că abandonăm Statutul PSD, comunicarea internă, comunicarea despre proiectele locale şi naţionale, că abandonăm programul de guvernare. Într-un cuvânt, abandonăm drumul pe care ni l-am asumat când am cerut votul de încredere al cetăţenilor şi ne ducem într-o aventură cu final imprevizibil", afirmă, în cadrul comunicatului, liderul PSD Sălaj.

Comitetul Executiv Național al PSD se reunește, vineri, de la ora 12.30.

Citește și: Sumă URIAȘĂ! Cât a primit chef Cătălin Scărlătescu la petrecerea primarului Florea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.