Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nick Kyrgios a recunoscut că a scuipat un spectator la Wimbledon

www.tennisworldusa.org
australian Kyrgios

Tenismanul australian Nick Kyrgios, care a avut nevoie de cinci seturi pentru a trece de primul tur la Wimbledon, a recunoscut că a scuipat un spectator care l-a insultat în timpul partidei de marţi cu britanicul Paul Jubbs, transmite EFE, potrivit Agerpres

Kyrgios, care s-a contrat în timpul meciului cu arbitrul de scaun şi o arbitră de linie, a admis că a avut probleme şi cu publicul, care l-a insultat, şi răspunsul său a fost un scuipat. Australianul l-a învins pe Paul Jubb, posesorul unui wild card, cu 3-6, 6-1, 7-5, 6-7 (3/7), 7-5.

''A fost lipsă de respect. Cineva m-a insultat, cineva din public mi-a spus că sunt un rahat. Este normal? Nu. Nu înţeleg de ce se întâmplă tot timpul'', a spus Kyrgios la conferinţa de presă de după partidă.

''Îmi place Wimbledon. Nu are nimic de-a face cu turneul. Este pur şi simplu o generaţie de oameni care cred că dacă sunt pe reţelele de socializare au dreptul să spună ce vor şi vor continua să facă asta şi în viaţa reală. Pentru că există un gard, nu pot să fac fizic nimic, nu pot spune nimic pentru că aş avea probleme'', a adăugat australianul, nr. 40 mondial.

Întrebat dacă a scuipat pe cineva din public, Kyrgios a recunoscut: ''Pe unul dintre oamenii care au arătat lipsă de respect. Da, da. Nu aş fi făcut asta cuiva care m-ar fi susţinut''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.