Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Bacalbașa, către un jurnalist: 'Aveți cotă parte la pompele funebre?'. Deputatul PSD a prins frica de protestatari

bacalbasa

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa se teme de viitoare reacții ale protestatarilor la adresa sa, după scena de săptămâna trecută, răspunzând la o întrebare a unui jurnalist pe unde va pleca acasă, deputatul a spus retoric "aveți cotă parte la pompe funebre?"

"Dacă ai permis încălcarea ei, ai asigurat dezvoltarea canceroasă a unui proces, fie biologic, fie social", a declarat Nicolae Bacalbaşa, conform Mediafax.

PSD vine cu o măsură EXPLOZIVĂ în Parlament: opoziția, EVACUATĂ din ședințele în care protestează

Întrebat de jurnaliști care este traseul spre casă, deputatul PSD spune "vreți să furnizați informația? Aveți cotă parte la pompele funebre? Eu am stat liniștit pentru că știam că între ei stau și colonei în civil care îi coordonau și aveau grijă să nu sară calul"

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a fost bruscat şi huiduit, miercurea trecută, de către protestarii care se aflau în faţa Palatului Parlamentului, acesta având nevoie de protecţia jandarmilor prezenţi la manifestare, pentru a traversa în siguranţă parcul Izvor.

Astăzi, în fața Parlamentului, peste 2.000 de oameni protestează în momentul votului moțiunii de cenzură la adresa Cabinetului Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.