Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Nicolae Bănicioiu NU se va prezenta la Parchetul General pentru a fi audiat în dosarul Colectiv

banicioiu

UPDATE - Fostul ministru al Sănătății Nicolae Bănicioiu nu se va prezenta astăzi la sediul Parchetului General pentru a fi audiat, invocând motive personale. Anunțul a fost făcut de avocatul acestuia.

*

Fostul ministru al Sănătății Nicolae Bănicioiu va sosi astăzi la Parchetul General pentru a fi audiat, la patru ani de la tragedia petrecută la clubul Colectiv. Marți, la sediul Parchetului a fost și șeful DSU Raed Arafat.

Audierea lui Bănicioiu vine după ce procurorii Parchetului General au deschis un dosar ca urmare a plângerii părinţilor victimelor şi supravietuitorilor tragediei, care au acuzat autorităţile de neglijenţă şi ucidere din culpă.

Vladimir Putin și Recep Erdogan s-au înțeles pentru detensionarea situaţiei din nord-estul Siriei! Ce prevede acordul încheiat

În 30 octombrie 2019 se vor împlini 4 ani de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv. În urma incendiului, au murit la faţa locului 26 de persoane, iar apoi mulţi dintre răniţii internaţi, numărul victimelor ajung'nd atunci la 64. Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei erau artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi. Ulterior, la un şi 9 luni după tragedie, un alt t'năr a murit, ridic'nd bilanţul total la 65.
De asemenea, zeci de persoane încă se află sub tratament pentru a-şi îngriji rănile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.