Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Bănicioiu joacă în echipă cu Mihai Tudose, la Congres: Am susținere din teritoriu

banicioiu

Deputatul Nicolae Bănicioiu anunță că și-a depus candidatura la funcția de președinte executiv al PSD, la Congresul PSD din 10 martie. Bănicioiu a găsit și organizație PSD care să-l susțină și joacă în echipă cu fostul premier, Mihai Tudose.

”Mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte executiv la Congresul de sâmbătă. Sper ca cei mai buni să câștige, nu preferații șefilor sau a unor colegi care au impresia că șefii doresc unele lucruri.

Comitetul Executiv nu-mi poate invalida candidatura, pentru că sunt un vechi PSD-ist.

Ca să le răspund unora care făceau presiuni underground asupra unor organizații să nu-mi acorde susținere, aș vrea să le spun că am sprijinul organizației PSD Brăila și sunt foarte mulțumit față de acest lucru”, a spus Nicolae Bănicioiu.

Bănicioiu arată că Liviu Dragnea ar trebui să se țină de cuvânt, după ce a declarat că Viorica Dăncilă nu va candida la Congresul PSD.

”Nu pot să vă spun ce face Liviu Dragnea, dar eu știu ce a spus președintele meu de partid, săptămâna trecută, când spunea că doamna Dăncilă nu va candida pentru că are organziația de Femei. Eu nu cred că-și va schimba părerea, pentru că nu-i stă în fire. Cred că domnul Dragnea îi va susține pe toți cei care candidează la acest Congres și pe mine, și pe domnul Codrin Ștefănescu, și pe doamna Ecaterina Andronescu. Domnul Dragnea îi va susține pe toți camarazii de arme. (...) Eu nu sunt adeptul rezoluțiilor, pentru că toți cei care au mizat pe rezoluții au cam pierdut alegerile în PSD”, susține Bănicioiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.