Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă este la Iași, dar face un anunț surprinzător: nu merge la Sfânta Parascheva

Sursa FOTO: Facebook/PNL
nicolae ciuca

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri seară, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că este mult prea devreme ca PNL să decidă asupra candidatului partidului la alegerile prezidenţiale, el invocând faptul că întreaga atenţia se îndreaptă către guvernare, dar şi către provocările care apar în plan extern, informează News.ro.

”Deocamdată, PNL este cât se poate de angajat la guvernare. Avem nevoie să ne concentrăm atenţia pe actualele provocări pe care le avem şi vedem cu toţii care este contextul de securitate. Dacă stăm acum să ne gândim şi să vorbim de ce vom face peste aproape un an, este mult prea devreme”, a afirmat Nicolae Ciucă.

A anunțat că nu merge la Sfânta Paracheva

Liderul liberal a participat, vineri seară, la Iaşi, la o întâlnire cu primarii PNL din judeţul Iaşi, dar şi cu conducerea filialei ieşene a PNL.

Ulterior, Ciucă a mers spre Catedrala Mitropolitană din Iaşi, unde a avut loc o întâlnire cu ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.

Şeful PNL nu s-a închinat la moaştele depuse într-un baldachin în curtea catedralei ieşene, pentru ”a nu sări peste rând”. Totodată, Ciucă nu va participa nici la Sfânta Liturghie programată sâmbătă dimineaţă, în faţa Catedralei Mitropolitane ieşene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.