Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă începe să devină jucător: dă jos 'haina' de premier și merge la negocieri dure cu PSD/ Surse

Octav Ganea/Inquam Photos
ciolacu ciuca coalitie

Premierul Nicolae Ciucă a evitat să intre în dezbateri politice cu cei de la PSD, el pozând mereu în ”haina” de premier și mai puțin în cea de lider al PNL. Conform surselor noastre, în ședința BEX a PNL, Ciucă le-a transmis liberalilor că a venit momentul să negocieze cu cei de la PSD, asta pentru că urmează rotativa, iar social-democrații s-au arătat dispuși la o renegociere a protocolului.

”PNL a fost un partener serios care a menținut stabilitatea guvernării. PNL trebuie se concentreze asupra obiectivelor guvernării și mai puțin pe strategiile politice ale altor partide”, a spus Nicolae Ciucă, în ședința liberalilor.

”Avem nevoie de o organizare impecabilă a PNL. Ne va ajuta foarte mult în gestionarea evenimentelor care urmează.”, a mai spus Ciucă.

Nicolae Ciucă a sugerat că cei care au atacat PNL au pierdut puncte electorale. ”Cine a generat instabilitate politică, a pierdut procente”, a fost mesajul liderului liberalilor.

La finalul discursului, Ciucă a cerut în BEx-ului PNL un mandat pentru a discuta cu PSD cea mai bună soluție pentru arhitectura politică a perioadei următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.