Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă întâlniri succesive cu președintele Parlamentului European și cu președintele Moldovei/ Invitație pentru Roberta Metsola să vină în România

Twitter
Roberta Metsola Nicolae Ciuca

Președintele PNL, premierul Nicolae-Ionel Ciucă, a avut azi o întrevedere cu președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, discuțiile vizând viitorul PPE, subiecte de pe agenda curentă a Uniunii Europene, precum și extinderea spațiului Schengen. Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a reiterat, și cu această ocazie, că aderarea României la spațiul Schengen este o prioritate pentru țara noastră și a punctat că ne bazăm pe sprijinul total al Parlamentului European pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a invitat-o pe Roberta Metsola în România și a felicitat-o pentru poziționările consistente în favoarea respectării valorilor democratice și statului de drept în România. De asemenea, președintele PNL și-a exprimat aprecierea pentru activitatea și proiectele președintei Parlamentului European.

Un alt subiect de discuție a vizat importanța susținerii active, de către Uniunea Europeană, a parcursului european al Republicii Moldova, precum și a reformelor inițiate de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Întâlnirile au avut loc la Rotterdam în marja Congresului PPE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.