Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă nuanțează răspunsul pe care i l-a dat lui Daea, în ședința de Guvern: I-am spus că nu trebuie să se simtă singur

Inquam Photos / Octav Ganea
petre daea

„Să nu mă lăsați, fraților, în luptă singur, că sunt multe puști pe mine”, a spus în ședința de Guvern ministrul Agriculturii, Petre Daea, în contextul crizei cerealelor din Ucraina. Vineri, premierul Nicolae Ciucă a explicat ce a vrut să spună, de fapt, Daea, și ce răspuns i-a oferit, anunță Mediafax.

Întrebat, vineri, într-o conferință de presă, ce răspuns i-a dat ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a cerut „să nu fie lăsat singur” pentru că „sunt multe puști pe mine”, în contextul crizei cerealelor, premierul Nicolae Ciucă a spus că Daea nu trebuie să se simtă singur în Guvern.

„I-am spus că nu trebuie să se simtă singur pentru că încă de la început a existat un sprijin pe care i l-am acordat atât în ceea ce privește relația cu Comisia Europeană, cât și prin implicarea tuturor consilierilor de stat din Cancelaria primului ministru care l-au sprijinit și l-au consiliat în toate măsurile care au fost luate”, a spus Nicolae Ciucă.

Totuși, de ce a simțit nevoia Petre Daea să facă o aasemenea solicitare?

Ciucă a spus că „domnul ministru cred că nu a vrut să facă altceva decât să aibă un gest prin care face apel la colegi să îl sprijine și dacă cineva are o idee mai bună decât cele care s-au discutat până acum să poată să îl ajute”.

„Vă cer sprijin, stimați colegi, să nu mă lăsați în luptă singur! O pot duce, dar...”, a spus Petre Daea, în timp ce vorbea în ședința de guvern despre mecanismele care trebuie implementate pentru monitorizarea culoarului de tranzit al cerealelor din Ucraina.

„Presupun că până acum nu v-ați simțit singur... Nici de-aci înainte, domnule ministru, nu o să fiți singur”, a replicat premierul, joi, în ședința de Guvern.

„Păi să nu mă lăsați, fraților, că sunt multe puști pe mine”, a încheiat ministrul Daea.

În spațiul public au apărut în ultima perioadă informații potrivit cărora PSD ar intenționa schimbarea ministrului Agriculturii, Petre Daea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.