Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă recunoaște că preţurile din piețe nu sunt la îndemâna oricui: Sunt şi anumite exagerări în tot ceea ce înseamnă fixarea preţurilor

Facebook
Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă recunoaște că preţurile din piețe nu sunt la îndemâna oricui: Sunt şi anumite exagerări în tot ceea ce înseamnă fixarea preţurilor

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, la Oradea, întrebat dacă s-a pregătit pentru sărbătoarea Paştelui, că toate pregătirile le face soţia sa pentru că el nu are când. Şeful Executivului a mai spus că a văzut preţurile din pieţe şi nu sunt la îndemâna oricui. ”Trăim într-o societate democratică, într-o piaţă liberă, unde preţul este fixat de cerere şi ofertă”, a mai spus premierul.

Premierul Ciucă a fost întrebat dacă s-a pregătit pentru sărbătoarea de Paşte, el afirmând că soţia lui se ocupă de toate pregătirile.

”Sincer, soţia se ocupă de toate, nu am când. Plec dimineaţa şi mă întârc seara târziu”, a spus şeful Executivului. El a mai spus, despre meniul preferat, că include ”tot ceea ce mănâncă un om obişnuit, absolut nimic diferit şi special”.

Despre preţurile din pieţe, Ciucă a afirmat că nu a fost, dar ieri l-a rugat pe purtătorul de cuvânt să meargă şi să reprezinte Guvernul la un astfel de demers.

”Am văzut preţurile, am văzut şi bugetul pe care l-a stabilit, 800 de lei. Preţurile sunt într-adevăr nu tocmai la îndemâna oricui. Este o perioadă în care comerţul se face cum se face, sunt şi anumite exagerări în tot ceea ce înseamnă fixarea preţurilor. Trăim într-o societate democratică, într-o piaţă liberă, unde preţul este fixat de cerere şi ofertă”, a mai spus premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.