Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă se întâlnește cu toți liderii statelor NATO din Europa de Est

captura Facebook
Nicolae Ciuca

Premierul Nicolae-Ionel Ciuca va participa, luni, la reuniunea șefilor de Guvern ai statelor aliate NATO din Europa de Sud-Est, găzduită de prim-ministrul Republicii Bulgaria, Kiril Petkov, la Sofia.

Întâlnirea de maine va oferi prilejul de a aprofunda consultările asupra consecințelor invaziei Rusiei în Ucraina și a securității din Europa de Sud-Est. Aceste discuții au loc la momentul potrivit avand in vedere ca sunt organizate imediat după summitul NATO de la Bruxelles, de săptămâna trecută, la care am participat impreuna cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat premierul Nicolae-Ionel Ciuca.

In cadrul sesiunii plenare vor fi abordate teme legate de modul in care invazia rusa din Ucraina va afecta securitatea regională pe termen scurt, mediu și lung, precum si modalitatile de consolidare a coordonarii și cooperarii în Europa de Sud-Est.

In contextul reuniunii de la Sofia, seful Executivului va avea intrevederi bilaterale cu prim-ministrul Republicii Bulgaria, Kiril Petkov, omologul sau din Muntenegrului, Zdravko Krivokapić, precum si cu premierul Republicii Macedonia de Nord, Dimitar Kovacevski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.