Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă: Ucraina trebuie să câştige nu doar războiul de apărare în care e angajată, dar şi pacea, prin aderarea la UE şi NATO

kanald.ro
ciuca denise rifai 2

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă transmite că Ucraina trebuie să câştige nu doar războiul de apărare în care e angajată, dar şi pacea, prin aderarea la UE şi NATO iar România doreşte şi poate să joace un rol activ în eforturile de reconstrucţie a Ucrainei.

”La mai bine de 600 de zile de la declanşarea invaziei ruse în Ucraina, solidaritatea euro-atlantică este mai importantă ca oricând. Uniunea Europeană şi NATO sprijină Ucraina pe toate dimensiunile, iar relaţia noastră cu Kievul devine tot mai consolidată”, afirmă preşedintele Senatului.

”Ne angajăm să susţinem Ucraina nu doar în timpul conflictului, ci şi în refacerea postbelică şi pe drumul său european. România doreşte şi poate să joace un rol activ în eforturile de reconstrucţie a Ucrainei şi în transformarea acestei ţări”, a spus Ciucă.

El subliniază că ”Ucraina trebuie să câştige nu doar războiul de apărare în care e angajată, dar şi pacea, prin aderarea la UE şi NATO. Doar aşa, victoria ucraineană va fi deplină.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.