Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică, după ce FCSB a pierdut acasă cu Chiajna, iar fanii i-au cerut demisia: 'Nu mi-o dau! Dacă decide conducerea să vină alt antrenor, ok'

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Nicolae Dică a declarat, duminică seară, după meciul cu Concordia Chiajna, scor 0-1, la finalul căruia câţiva fani i-au cerut demisia, că nu intenţionează să renunţe la funcţie.

”Sunt doi-trei inşi care de la începutul jocului vorbesc. Nu mă interesează ceea ce spun. Demisia nu mi-o voi da. Dacă decide conducerea să vină alt antrenor, ok. Nu am făcut ce trebuia şi am pierdut. Cei care au intrat pe teren trebuia să dea totul”, a spus Dică la Digi Sport.

El a menţionat că un bileţel pe care i l-a dat lui Dragoş Nedelcu în timpul meciului conţinea instrucţiuni pentru un nou sistem: ”Am schimbat sistemul şi i-am dat lui Ruse bileţelul ca să le spună şi Nedelcu celorlalţi ce avem de făcut. Jucăm numai în deplasare, clar nu este un lucru bun pentru noi, nu avem ce să facem”.

Dică a subliniat că FCSB nu a făcut un joc bun. ”Nu am făcut o partidă bună, adversarul s-a apărat foarte bine, în 30 de metri, cu toată echipa. Nu am reuşit să ne depăşim adversarul în dueluri unu contra unu. Am primit şi acel gol, trebuia să oprim acel contraatac”, a adăugat tehnicianul.

Formaţia FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Voluntari, cu scorul de 1-0, de echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. La finalul partidei, fanii prezenţi în tribune au scandat: "Demisia!".

Golul a fost marcat de Batin, în minutul 60.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.