Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică: FCSB trebuie să facă un joc perfect pentru a se impune în meciul cu Hajduk Split

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia bucureşteană trebuie să facă un joc perfect pentru a se impune în meciul cu Hajduk Split, din preliminariile Ligii Europa, scrie news.ro.

“O partidă foarte importantă pentru noi, cu o echipă bună, care mai ales pe teren propriu este foarte agresivă, o echipă ofensivă, cu talie... Important este ca noi să fim concentraţi pentru acest joc, să avem o atitudine bună şi să reuşim să ne impunem. Pentru a ne impune trebuie să facem un joc perfect mâine seară. Important este ca după meciul de mâine seară noi să fim cei care vom câştiga. Trebuie să fim conştienţi că este o partidă foarte grea, important este să câştigăm, dacă vom câştiga vom lua o opţiune importantă pentru calificare”, a spus Dică.

El a precizat, referitor la starea gazonului de la Split, că FCSB este obişnuită cu “un teren mai rău”. “Suntem obişnuiţi pe un teren mai rău, pentru că am jucat ultimele două meciuri pe un astfel de teren”.

Citește și: MTS susține că doar 7% dintre angajaţi se află în grevă și că activitatea loturilor naționale nu este afectată

Nicolae Dică a subliniat că îşi doreşte victoria. “Orice rezultat pozitiv ne să o şansă în plus pentru caliificare, dar eu întotdeauna îmi doresc să obţin maximum. Întotdeauna îmi doresc să câştigăm orice meci, cu oricine jucăm”, a adăugat tehnicianul.

Meciul Hajduk Split - FCSB, contând pentru prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 21.45. Returul este programat la 16 august.

Dacă va elimina formaţia croată Hajduk Split, FCSB va evolua cu învingătoarea din dubla manşă dintre Slovan Bratislava şi Rapid Viena (la care evolueză Andrei Ivan), în play-off-ul competiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.