Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică o ameninţă pe Lazio: Vom încerca să obţinem calificarea cu un joc agresiv

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul Stelei, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia bucureşteană va juca agresiv împotriva grupării Lazio Roma, în manşa secundă a 16-imilor Ligii Europa.

“Lazio este o echipă foarte bună şi noi, la fel ca în meciul tur, vom da totul. Mâine seară trebuie să înscriem cel puţin un gol. Mijlocaşii şi atacanţii echipei Lazio sunt foarte puternici, de aceea vom încerca să obţinem calificarea cu un joc agresiv. Echipa lui Inzaghi joacă mereu în acelaşi sistem. Chiar dacă la Bucureşti au evoluat rezervele, 11-le de pe teren a fost unul valoros: Nani şi Luis Alberto, de exemlu, sunt jucători de mare valoare. Noi am am crezut mereu în calităţile noastre. Acum suntem încrezători în calificare şi vom face totul pentru a o obţine”, a spus Dică, potrivit sslazio.it.

Tehnicianul a precizat că Dragoş Nedelcu va juca joi. Steaua a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, formaţia lui Ştefan Radu, Lazio Roma, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Returul are loc joi, de la ora 20.00, la Roma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.