Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Robu îl spulberă pe Florin Cîțu: 'Poți fi demn de tot respectul ca bun instalator. Sunt de partea USR'

Tion
Nicolae Robu

Fostul primar al Timișoarei Nicolae Robu intervine în războiul dintre PNL și USR PLUS, lansând un atac fără precedent la adresa premierului Cîțu. Robu spune că premierul poate fi demn de respect ca bun instalator, dezvăluind și că este partea USR în actuala criză guvernamentală.

 

„DUPĂ CE PNL A DAT ȚĂRII PRIM-MINIȘTRI PRECUM:
Ion C. Brătianu
Dimitrie Sturdza
Ion I.C. Brătianu
Ion Gheorghe Duca,
iată unde s-a ajuns din Decembrie 2020:
la Florin Cîțu!
Ce lipsă de respect mai mare față de propria istorie își poate cineva imagina, ce afront mai mare la adresa românilor, decât continuarea cu Florin Cîțu ca Prim-ministru?!
Doar două lucruri menționez, necunoscute de către noi, românii de rând și nici măcar de către noi, PNL-iștii de rând, ca mine, când dl Cîțu a fost numit Prim-ministru, în Decembrie 2020:
Dl Cîțu a picat la treaptă și apoi la admiterea la facultate! Păi când nu ești în stare să treci asemenea examene -mai ales primul!-, înseamnă că nu ești dotat pt profesii intelectuale! Poți fi demn de tot respectul, de un respect cu nimic mai prejos decât cel acordat intelectualilor, ca bun instalator -chiar astăzi am cunoscut unul excepțional, în fața căruia “îmi scot pălăria”!-, zidar, lăcătuș, funcționar, lucrător agricol, etc, dar n-ai cum să fii bun în profesii intelectuale și, cu atât mai mult, n-ai cum să fii bun de Prim-ministru! N-ai cum să fii bun pt țara ta, eventual poți fi bun pt alții! Iar eu am tăria să o spun!
A înșelat o bancă! Cu cât, în ce împrejurări, nici nu mai contează! A ÎNȘELAT! Iar României, în condițiile imaginii de hoți create oricum nouă, românilor, ca popor, de unii dintre compatrioții noștri de o anumită etnie, îi este fatal un Prim-ministru trișor în relația cu o bancă! Chiar dacă, din politețe diplomatică, nimeni nu o spune!
Concluzii:
D-le Cîțu, lăsați-ne! Vom putea avea FĂRĂ DV un program de dezvoltare locală adevărat -nu unul făcut pt voturi!-, cu criterii clare de acordare a banilor, criterii sănătoase, nu maligne ca cele cu care operați dv, concret: “ești cu mine, primești bani de dezvoltare, nu ești cu mine, nu primești bani de dezvoltare”
Oricât de ostil mi-a fost și îmi e mie USRPLUS și dincolo de războiul meu cu usr-istul Dominic Fritz, primar fără dubii ilegitim al Timișoarei, pe care îl consider catastrofal pt Timișoara, nu ezit să o spun: în conflictul național creat, sunt de partea USR sau, în altă exprimare, dacă aș fi fost usr-ist, și eu aș fi spus cum spun usr-iștii: vrem să guvernăm România în continuare împreună cu PNL și UDMR, vrem dezvoltare locală, dar FĂRĂ CÎȚU! Condiție sine qua non!”, scrie Nicolae Robu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.