Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GALERIE FOTO - Nicolae Robu 'tună și fulgeră', după ce un camion a agățat un cablu și un stâlp a căzut: 'Vor trebui să dispară în Timişoara şi vor dispărea'

www.renasterea.ro
Nicolae Robu

Primarul Nicolae Robu a reafirmat miercuri că toate cablurile aeriene vor trebui să dispară din Timişoara, după ce un stâlp electric încărcat cu zeci de cabluri s-a prăbuşit peste carosabil şi trotuar pentru că un camion a agăţat un fir care a antrenat în cădere întreaga cablatură şi stâlpul, relatează Agerpres.

Citește și: Transportatorii cer PE amânarea Pachetului Mobilitate 1: conţine măsuri care ar restricţiona transportul rutier în UE

"Iată unde s-a ajuns datorită 'faimoaselor' cabluri aeriene. Din fericire, nu au fost victime. Un camion a agăţat un cablu şi a provocat prăbuşirea unui stâlp. Puteau muri oameni sau puteau rămâne nenorociţi pe viaţă. Poate acum înţeleg şi (...) unii care ajung şefi mari în instituţii ale statului român, altfel demne de tot respectul (...), intervenţia mea simbolică de săptămâna trecută, botezată 'ghilotina', născută din simţ al răspunderii, în logica răului cel mai mic în care, din păcate, ajungem tot mai des să operăm în ţară. În concluzie, cablurile aeriene vor trebui să dispară în Timişoara şi vor dispărea", arată miercuri primarul Nicolae Robu, într-o postare pe facebook.

Primarul Nicolae Robu a participat săptămâna trecută la o acţiune de tăiere a firelor aeriene ale operatorilor de servicii care nu au respectat cerinţele municipalităţii de a le introduce în subteran, încă din anul 2009.

"Începem o campanie împotriva cablurilor aeriene din oraş, pe care le vom tăia, pur şi simplu. Firmele proprietare au fost notificate şi răsnotificate, dar niciodată nu s-au dovedit constructive, ci ne-au periclitat mai multe proiecte, fiind nevoiţi, tot aşa, să recurgem la 'ghilotină' pentru a ne putea încadra în termene", a declarat atunci primarul Nicolae Robu.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.