Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Stanciu a efectuat primul antrenament la Al Ahli

FC Steaua
Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu (25 de ani) a surprins pe toată lumea cu transferul său de la Sparta Praga la Al Ahli, formaţie care a plătit în schimbul mijlocaşului nu mai puţin de zece milioane de euro, informează mediafax.

Mijlocaşul român s-a alăturat lotului condus de antrenorul Pablo Guede şi a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi. Al-Ahli a postat pe reţelele de socializare un colaj cu secvenţe din antrenamentul formaţiei de pe locul patru din Arabia Saudită.

”Stanciu a procedat ca orice jucător. Toţi vor să câştige mai mult, pentru că această carieră de fotbalist e limitată, de 16 ani maxim. Toată lumea se gândeşte la viitor şi din punctul acesta de vedere nimeni nu-i poate reproşa nimic”, a spus Viorel Hizo pentru ProSport.

Stanciu ar putea debuta pentru Al-Ahli joi, 7 februarie, în meciul de pe terenul lui Al-Hazem, echipa antrenată de Daniel Isăilă şi noul club al fostului dinamovist Diogo Salomao. Cu 33 de puncte, echipa lui Stanciu este la un singur punct de ocupanta locului trei, Al-Shabab, formaţie antrenată de Marius Şumudică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.