Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Stanciu, mijlocașul echipei Slavia Praga, a vorbit despre retragerea sa de la echipa națională a României

FC Steaua
Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu, mijlocașul echipei Slavia Praga, face parte din lotul României pentru dubla cu Insulele Feroe și Norvegia din preliminariile pentru Campionatul European din 2020, anunță MEDIAFAX.

Selecționerul Cosmin Contra l-a convocat pe jucătorul în vârstă de 26 de ani, care a vorbit despre retragerea sa de la echipa națională. Stanciu a precizat că nu a existat niciun moment în care ar fi vrut să renunțe să joace sub tricolor. Mijlocașul aștepta doar să plece de la clubul din Arabia.

Vezi și: Răsturnare de situație: cât timp condusese șoferul de TIR, care a produs tragedia din Ialomița/SURSE

"Voiam să vorbesc despre asta. Pentru mine a fost o perioadă grea, în luna mai, știam ce se întâmplă la națională, pentru că lumea ne-a criticat atât pe mine, cât și pe Mitriță. A fost o discuție cu domnul Contra și i-am zis că ar fi mai ok să nu mai vin la națională, atât timp cât voi rămâne în Arabia, dacă nu voi reuși să mă transfer. Nu am vrut să mă retrag de la națională.

Știam că lumea îl va critica dacă mă va chema pe mine din Arabia și pe Mitriță din America. Eu îmi doream foarte mult să plec de acolo. Arabii nu-mi răspundeau la telefon, eram supărat și stresat, îmi doream foarte mult să revin în Europa. Dacă rămâneam acolo, pentru mine era clar că nu aș mai fi venit, pentru că lumea critica selecția și nu am vrut să-i fac probleme nici dânsului, care m-a ajutat foarte mult", a spus Stanciu, la sosirea în țară, pe Aeroportul Henri Coandă.

Meciurile României cu Feroe și Norvegia, se vor disputa pe 12, respectiv 15 octombrie, de la orele 19:00 (în deplasare, în Feroe) și 21:45 (pe Arena Națională).

"Mă bucur că am fost chemat din nou la națională. Altceva în afară de victorie nu concepem. Doar cele șase puncte ne vor menține în cursa pentru calificare", a mai spus Stanciu.

Citește și: Fostă deținută politic îl SPULBERĂ pe Mihai Șora: Îmi este scârbă! Este înfiorător!

Clasament grupa F

1. Spania - 18 puncte

2. Suedia - 11 p.

3. România - 10 p.

4. Norvegia - 9 p.

5. Malta - 3 p.

6. Insulele Feroe - zero puncte

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.