Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Stanciu, optimist înaintea duelului cu Andorra: `Clar nu îi subestimăm, dar nici nu ne temem de ei`

FC Steaua
Nicolae Stanciu

Fotbalistul Nicolae Stanciu a declarat, vineri seara, într-o conferinţă de presă susţinută în Andorra, că prima reprezentativă a României nu mai are nicio scuză dacă nu se califică la Campionatul European din 2024 având în vedere adversarele din preliminarii.

Întrebat dacă naţionala va mai avea vreo scuză dacă nu se califică la Campionatul European din Grupa I din care mai fac parte Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra, Stanciu a răspuns simplu: "Nu".

El a menţionat înaintea primului meci din preliminarii, cel cu Andorra, din deplasare, că el şi colegii săi vor să le facă o bucurie suporterilor obţinând calificarea la un turneu final după 8 ani, noteaz[ Agerperes.

"Nu cred că mai poţi să consideri o echipă naţională ca fiind mică. Am văzut şi ieri meciul slovacilor, care au făcut egal cu Luxemburg. Deci nu mai e cazul să vorbim de echipe mici. Clar nu îi subestimăm pe cei de la Andorra, dar nici nu ne temem de ei. Toţi ne dorim să mergem la EURO şi ca să obţinem această calificare mâine trebuie să câştigăm. Suntem toţi foarte optimişti, ştim pentru ce jucăm şi vrem anul acesta să facem o bucurie suporterilor pentru că se fac opt ani de când am participat la un turneu final. Cred eu că ţara noastră şi noi, jucătorii, merităm această calificare şi vom da totul pentru a o obţine", a afirmat mijlocaşul.

"Mâine e cel mai important meci pentru că e primul. Tot ce contează pentru noi este să luăm cele trei puncte şi după aceea vom avea timp să pregătim următoarele partide. Faţă de precedentele campanii, cred că ne-am maturizat mai mult, toţi jucătorii. Suntem un grup foarte unit şi suntem toţi încrezători că putem să ajungem la EURO 2024. Şi trebuie să arătăm asta pe teren începând cu meciul de mâine cu Andorra. Tot ce vine din exterior nu ne afectează, pentru că sunt lucruri pe care nu le putem controla", a adăugat Nicolae Stanciu.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte selecţionata Andorrei, sâmbătă, de la ora 21:45, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, în meciul său de debut în Grupa I a preliminariilor EURO 2024. Următoarea partidă a României este programată în 28 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu selecţionata Belarusului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.