Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Stanciu se poate întoarce la fosta sa echipă, Sparta Praga. Negocierile dintre europeni şi Al-Ahli au început deja

www.sport.ro
Nicușor Stanciu Sparta Praga

Posibilitatea unei reveniri a lui Nicolae Stanciu (26 de ani) în fotbalul european se poate realiza mai repede decât se aştepta cineva. Presa din Cehia a aflat că mijlocaşul român este dorit de fosta sa echipă, Sparta Praga, informează MEDIAFAX.

Citește și: Primăria Capitalei ‘taie în carne vie’! Educația rămâne fără bani

Negocierile dintre europeni şi Al-Ahli au început deja, anunţă sport.blesk.cz. Au intervenit şi primele probleme, dar discuţiile nu se opresc aici. Sparta este decisă să îl readucă, astfel că va continua negocierile cu Al-Ahli .”Au fost discuţii între cele două în ultimele săptămâni” – menţionează sursa amintită. La începutul acestui an, Stanciu s-a transferat la Al Ahli, pentru 10 milioane de euro, dar situaţia este una destul de complicată. Vrea să plece liber de contract, pe motiv că nu şi-a luat salariile pe câteva luni, dar clubul afirmă că, din cauza unor probleme, banii vor intra mai târziu. Este posibil ca Sparta să fi aflat de intenţiile românului, iar acum să îl dorească înapoi, mai ales că a dat un randament foarte bun în Cehia (34 de meciuri, 10 goluri şi 10 pase decisive).

Citește și: Radu Banciu intervine în războiul dintre Marian Oprișan și ANI: ‘Nici în pânzele albe nu o să îți justifici averea’

Stanciu este regretat şi la Anderlecht, de către oamenii din stafful tehnic, dar şi de suporteri. Max de Jong (50 de ani), antrenorul cu portarii al grupării belgiene, l-a taxat aspru pe tehnicianul echipei, din perioada petrecută de mijocaşul român la Anderlecht. Deşi era primul la antrenamente, unde făcea senzaţie la fiecare şedinţă, Hein Vanhaezebrouck (55 de ani) nu îl băga în seamă: ”Nici măcar nu se uita la Stanciu, deşi la antrenamente făcea lucruri incredibile”.

Tranfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro lui Nicolae Stanciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.