Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolas Cage este acuzat de abuz fizic de o femeie care susține că a fost iubita acestuia

Nicolas Cage

Nicolas Cage este acuzat de abuz fizic de o femeie care susține că a fost iubita acestuia, iar actorul american neagă acuzațiile, potrivit contactmusic.com, scrie Mediafax.

Vickie Park, o femeie care susține că a avut o relație marcată de pauze cu actorul, din iunie 2017, spune că acesta a abuzat-o fizic luna trecută, în timp ce era sub influența alcoolului.

Informația a apărut în documente depuse în instanță, și publicate de site-ul The Blast, prin care femeia a cerut un ordin de restricție pe numele soției actorului, Alice Kim. Actorul și soția sa sunt în prezent separați.

Park susține că soția lui Cage o hărțuiește pe rețelele de socializare online și că îi este frică să iasă din casă din cauza acesteia.

Un purtător de cuvânt al lui Nicolas Cage a respins acuzațiile, calificându-le drept "absurde".

Citește și: Charles Aznavour și-a redactat testamentul în urmă cu 30 de ani, pentru a evita disputele familiale

Cage și Kim s-au despărțit în 2016 și, recent, actorul a declarat într-un interviu că separarea a fost un șoc pentru el. Totuși, Cage, în vârstă de 54 de ani, spune că a rămas prieten cu Kim.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

În 2010, actorul a filmat în România pentru filmul "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care a fost lansat în 2012. În luna februarie 2014, Nicolas Cage a revenit în România pentru a lucra la filmul "The Dying of the Light", în regia lui Paul Schrader.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.