Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolas Cage îl va interpreta pe Joe Exotic în The Tiger King

Nicolas Cage

Nicolas Cage îl va interpreta pe Joe Exotic într-un serial de televiziune consacrat acestui excentric apărător al felinelor de talie mare, protagonist în "Tiger King", un documentar de succes difuzat recent pe Netflix, a anunţat pentru AFP un agent al actorului american potrivit news.ro.

Proiectul, între documentar cu animale şi "Breaking Bad", "Tiger King" a fost între cele mai vizionate pe Netflix în Statele Unite.

Filmul prezintă viaţa exuberantului Joe Exotic, în vârstă de 57 de ani şi al cărui nume real este Joe Maldonado-Passage, proprietar al grădinii zoologice din Oklahoma unde a crescut tigri, lei şi pantere.

Joe Exotic are părul vopsit blond platinat, are o mustaţă impresionantă şi poartă mai multe perechi de cercei.

Homosexual asumat (s-a "căsătorit" cu doi bărbaţi în cadrul unei ceremonii în trei), a strâns o mică avere datorită creşterii şi vânzării nu întotdeauna legale de animale, înainte de a pierde totul în urma unor procese în instanţă, a unor incendii cu origini necunoscute şi a unor campanii politice eşuate.

De asemenea, a instigat şi la asasinarea marii sale rivale, Carole Baskin, apărătoare a drepturilor animalelor, care a jurat că va face totul pentru a falimenta grădina zoologică.

Potrivit revistei Variety, serialul cu Nicolas Cage va fi creat de CBS şi va avea opt episoade. Producţie "va explora modul în care acest bărbat a devenit Joe Exotic şi felul în care el s-a pierdut pe sine în universul personajului său imaginar".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.