Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolas Maduro, acuzații INCENDIARE la adresa lui Trump: este adept al 'supremației albilor'

RTV.net
nicolas maduro

Situația politică și socială din Venezuela deteriorează tot mai mult relațiile cu SUA. Apărat și susținut de Rusia, președintele Nicolas Maduro lansează un atac dur la adresa lui Donald Trump, pe care îl acuză că instigă la război.

Citește și: Semnal de alarmă - Antisemitismul se răspândeşte 'ca o otravă' în Europa. Actele au crescut cu 74% în Franţa în 2018

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a afirmat că Administraţia de la Washington este formată din "extremişti" care au generat criza politică de la Caracas pentru a justifica o intervenţie militară, catalogându-l pe omologul său american, Donald Trump, drept adept al "supremaţiei albilor", infprmează Mediafax. Este vorba de un război politic al imperiului Statelor Unite, al intereselor de extremă-dreapta care guvernează în prezent, al grupului Ku Klux Klan, care conduce Casa Albă, în scopul preluării controlului asupra Venezuelei", a declarat Nicolas Maduro într-un interviu acordat postului BBC.

Citește și: Liviu Pleșoianu o SABOTEAZĂ pe Kovesi: scrisoare INCENDIARĂ către membrii Parlamentului European

Washingtonul "instigă la război pentru a prelua controlul asupra Venezuelei", a adăugat Nicolas Maduro, exprimând speranţa că "grupul extremist de la Casa Albă va fi învins de puternica opinie publică mondială". Întrebat, referitor la asocierea cu mişcarea rasistă Ku Klux Klan, dacă îl consideră pe preşedintele american Donald Trump adept al "supremaţiei albilor", Nicolas Maduro a precizat: "Este, în mod public şi deschis... Ne urăsc pe noi, ne desconsideră, deoarece ei cred doar în propriile interese şi în interesele Statelor Unite".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.