Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolas Sarkozy propune o întâlnire urgentă cu Francois Fillon şi cu Alain Juppe

Fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy a propus o întâlnire cu Francois Fillon şi cu Alain Juppe pentru a discuta problemele cu care se confruntă candidatul dreptei în cursa pentru alegerile prezidenţiale, informează Reuters şi EFE, conform agerpres.

Fostul şef de stat conservator explică într-un comunicat difuzat pe Twitter că trebuie găsită "o ieşire demnă şi credibilă dintr-o situaţie care nu mai poate continua şi care reprezintă o sursă de profundă preocupare în rândul francezilor".

Înainte să primească imigranţii cu braţele deschise, Merkel a vrut SĂ ÎNCHIDĂ graniţele

Cu mai puţin de 50 de zile înainte de alegerile prezidenţiale, François Fillon, considerat iniţial favoritul alegerilor prezidenţiale, este contestat inclusiv de propria sa tabără republicană, după ce în urma unor informaţii apărute în presă s-a declanşat scandalul cunoscut sub numele de 'Penelopegate', legat de locuri de muncă fictive ale soţiei candidatului.

Fostul premier Alain Juppe, învins de Fillon în alegerile primare ale dreptei şi în prezent primar la Bordeaux, urma să facă luni dimineaţa o declaraţie publică în oraşul din sud-vestul Franţei cu privire la această criză.

Potrivit unui sondaj difuzat duminică, Francois Fillon ar pierde cursa, dar Alain Juppe ar intra în turul doi al prezidenţialelor dacă îl va înlocui. Fillon este creditat în sondajul realizat de Kantar Sofres-Onepoint cu doar 17% din intenţiile de vot, cu 3% mai puţin decât în sondajul similar de luna trecută, scor ce l-ar elimina din cursa prezidenţială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.