Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicole Kidman, Rihanna și actorul Donald Glover se află printre cel mai bine îmbrăcate staruri de la Hollywood

nicole kidman

Actrița australiană Nicole Kidman, cântăreața originară din Barbados Rihanna și actorul Donald Glover, cunoscut și sub pseudonimul muzical Childish Gambino, se numără printre starurile de la Hollywood cel mai bine îmbrăcate, potrivit People, scrie Mediafax.

Astfel, actrița mexicană Lupita Nyong'o - premiată cu Oscar pentru rolul din filmul "12 ani de sclavie/ 12 years a slave" (2013), de Steve McQueen - a fost descrisă de celebra publicație drept "o frumusețe inovatoare", iar artista americană Emma Stone - recompensată și ea cu un Oscar, pentru interpretarea din "La La Land" (2016), de Damien Chazelle - este "o romantică modernă".

Actrița australiană Nicole Kidman - premiată cu Oscar pentru rolul din "Orele/ The Hours" (2003), de Stephen Daldry - este "simbolul eleganței", Emily Blunt, "regina stilului jucăuș", iar actrița Tracee Ellis Ross, avangardistă.

Cântăreața de muzică country Kacey Musgraves, surpriza de anul acesta a galei Grammy, unde a primit trofeul pentru cel mai bun album, pentru "Golden Hour", este considerată simbolul nonconformismului, Rihanna are apariții care taie respirația, iar actrița Amber Heard este "bomba sexy".

Citește și: Actorul Dragoş Bucur revine la emisiunea 'Visuri la cheie'

De asemenea, actrița Julia Roberts, recompensată cu premiul Oscar pentru rolul din "Erin Brockovich" (2000), stăpânește la perfecție principiul "mai puțin înseamnă mai mult".

În ceea ce privește starurile masculine, tânărul actor Timothee Chalamet, nominalizat la Oscar în 2018, pentru rolul din "Call Me by Your Name", de Luca Guadagnino, este considerat o vedetă care impune tendințe.

Totodată, Donald Glover - cunoscut și ca Childish Gambino, interpretul hitului "This Is America", devenit, duminică, prima piesă rap din istorie recompensată cu Grammy pentru cel mai bun cântec - popularizează stilul vintage, iar Jeff Goldblum este un excentric.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.